fredag 24. september 2010

En ny start - både på nett og i livet!:-)

Velkommen til både gamle og ferske lesere, dette er min nye blogg!:-) Har jo hatt den forrige hjemmesiden/bloggen i mange år, men jeg følte at det var på tide med en ny start nå som det endelig skjer ting i livet mitt igjen. Men den gamle eksisterer fortsatt altså! Bare det at uttrykket 'blogg' nesten ikke fantes da jeg startet hjemmesiden min er vel et tegn på at det er lenge, lenge siden. Nå er det jo så mye nytt og 'fancy' innen bloggverden så jeg tenkte jeg skulle prøve det.

Etter en ekstreeemt kald vinter og en regnfull sommer med altfor mange ensformige dager her i Norges land, bestemte jeg at NOE måtte gjøres snart! Og siden dette NOE ikke kom av seg selv (det enkleste hadde jo vært om det gjorde det) gjorde jeg det jeg har drømt om utrolig lenge. Å søke om visum til USA! 'Wish it, dream it, do it'. Og jeg gjorde det! Fylte ut en søknad, avtalte time, og dro med meg Anita søster og samboeren til den Amerikanske Ambassaden i Oslo. Nervøs som jeg var så for meg at det skulle bli et stivt, høytidelig intervju på enerom, men jeg sto bare ved en skranke i et rom med mange ventende og svarte på hva jeg skal gjøre i USA og om jeg har råd til å betale for meg. That was it! Bortsett fra noen timers venting, gikk det smertefritt. Litt drygt å kjøre 8 timer nedover til Oslo midt på natten, og tilbake igjen for bare noen timer på ambassaden og en liten lunsj på Aker Brygge. Men de vil vel se an folket de slipper inn i landet sitt.

Nå som jeg sitter her med visumet i hånda var det absolutt VERDT DET!:-) De syntes vel jeg så ganske liten og ufarlig ut. She is not a threat for our country! (kikket for mye på Grensevakten på TVNorge i det siste). Så nå er det 'bare' å finne ut av resten! Hvor jeg skal bo, hvem som skal hjelpe meg der borte osv. Regner med at selv om jeg trenger litt hjelp i hverdagen har også jeg en mulighet til å flytte til et annet land i løpet av livet. Hadde det ikke vært urettferdig hvis ikke? Men det er opp til NAV som er å så rund i kantene.. Skal så absolutt underrette dere om hvordan det utvikler seg. Hvis noen har peiling på det, let me know!:-)

Klarer ikke å vente til jeg hver dag skal stå opp til Caliornia-luft (og klima) og dra på treningen som jeg elsker av hele mitt hjerte, og litt til. Kommer til å skrive mye om livet og treningen der borte på min nye 'fancy' blogg;-)

TENK AT JEG FLYTTER FOR ET HELT ÅR!!! HIT!!!:D


lørdag 18. september 2010

Fem år er gått...




På akkurat denne dagen er det fem år siden vi alle mistet vår Robert og fikk livene snudd på hodet.
Tenner ett lys og minnes alle de morsomme, gode og vakre øyeblikkene Robert ga oss<3








































ALWAYS IN OUR HEARTS<3