tirsdag 13. mars 2012

ENGLENES BY

Her kommer lørdagsinnlegget på en tirsdag (onsdag for deres del, men tirsdag høres bedre ut). Jeg er ikke den kjappeste, men bedre sent enn aldri. Eller hva?

På lørdag kjørte vi til Los Angeles for sightseeing og people watching, og sannelig fikk vi sett en hel del. Når man kjører til L.A. på dagstur, er det begrenset hvor mye man rekker. Trafikken er EKSTREM! Ikke rart når det bor rundt 3,4 millioner mennesker bare i bykjernen, Og man må jo kjøre et stykke fra sted til sted, så det tar tid. Til tross for vanvittig lørdagstrafikk, rakk vi å innom tre forskjellige steder som jeg mener er et must når man besøker L.A. Venice Beach, Hollywood boulevard og Griffith Observatory. Vi kunne også besøkt Rodeo Drive hvor stjernene shopper, men å gå rundt å se inn i butikker hvor de har kleskoder og inngangsvakter, og prisen er for høy til å i det hele tatt stå på plagget, er ikke min ting. Men det er veldig fint der, og verdt et besøk.
 
 
Venice Beach er et sted hvor mange crazy mennesker samles. Noen er utkledd, noen står på gata og selger ting de har laget, og noen viser forskjellige kunster i gateshow. Og dette tiltrekker jo turister. Veldig kult sted. For ikke å snakke om den så-langt-øyet-kan-se-stranden og havet! Det er harry og nydelig på en og samme tid.


Brannmannskapet nyter også stranda når de er uten oppdrag.

Britney på Venice's promenade.

Olsø twins som babe og muskelbunt.

Noen har ikke oppdatert klesskapet siden 70-tallet. Peace & love.

Hvor er enden?

Me and Homer.

Folksomt!

Olsø twins er som to dråper vann.

Nissen har sett feil på kalenderen...

The Bird Man.

Fuglemannen var bare ute for å vise seg frem, ikke for å tjene penger.

Etter Venice var det Hollywood Boulevard som sto for tur. Det er der alle stjernene med forskjellige stjerners navn er lagt ned i fortauene, og hvor Kodak Theatre, der noen av rød løper-eventene finner sted, ligger. Det tok sin tid å kjøre fra Venice til Hollywood, men det var lagt inn i dagens tidsskjema på forhånd. Hollywood er ikke så glamourøst som man skulle tro, men det er allikevel gøy å ha vært der og sett stjernene. Masse snedig å se der også.

Captain Sparrow og Michael Jackson slår av en prat på gata.

Omringet av fortausstjerner.

Denne karen utgjorde et helt band på egen hånd.

Skrik og meg.

Will Smith was here.

Meg og Willy Wonka. Han likte stilen min og jeg likte hans. Kul type.

Middag på Hard Rock Cafe.


Meg og min Fruitapalooza, favorittdrinken på Hard Rock!

Siste stoppested var Griffith Observatory. Jeg har vært der flere ganger før, i dagslys. Vi brukte litt lang tid i Hollywood og på Hard Rock, og mens vi drakk drinker og spiste dessert, gikk sola ned. Vi bestemte oss allikevel for å kjøre opp på Griffith for å se om det i det hele tatt var åpent. Vi kjørte en mini trollstige opp hills'en hvor Griffith ligger, og når vi kom frem var det mennesker overalt. Stappfullt! Utsikten over Los Angeles fra Griffith er vakker, men under svart himmel var den fantastisk vakker! Levende by og blinkende lys i alle slags farger så langt øyet kunne se. Det var en spesiell opplevelse som anbefales på det sterkeste. Inne i Griffith er det utstillinger og informasjon om alt som omhandler universet. Stjerner, planeter, you name it. Det er skikkelig stilig. På taket er det et enormt teleskop, men køen var kilometerlang. Man kan også se Hollywood-skiltet fra Griffith, men det var ikke opplyst.

Griffith Observatory. En fantastisk bygning som ligner en borg eller en moskè.

Englenes by. Av 3,4 millioner mennesker er det sikkert mange som ikke er engler også.

Selve bykjernen der de få skyskraperne som finnes i L.A. ligger.

Det var, det var, det var.. AMAZING!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar