lørdag 4. februar 2012

10 DAYS IN CALIF

Ti dager går fryktelig fort, spesielt når det er så mye å se og gjøre. Men til tross for at tantene bare hadde ti dager sammen med oss her i California, tror jeg de i går reiste hjem med mange fine minner. Vi rakk å ta de med på noen av de tingene vi synes er verdt å se (og spise) rundt omkring vakre Oceanside. Har ikke akkurat hastet i vei på sightseeing hver dag for når man kommer reisende fra vinter-Norge, er det beste av alt å bare være ute under den californiske sola sammen med palmene. Når vi har vært på trening har de ruslet rundt i nærmiljøet, og med blå himmel og 20+ hver dag, fikk de se Oceanside fra sin beste side. Jeg tror uansett det viktigste for dem var å se hvordan vi har det der vi bor, og hvordan Project Walk er i real life. Imponert tror jeg er det rette ordet.

De fikk være med på Noemi's og Janos' 'farewell, but coming back party' hvor de fikk møte både trenere og klienter.

Janos, Noemi og Janece. Kommer til å savne de to ungarerne.

Meg og Raphael, en brasilianer som er trener i Sveits.

Seaport Village og Gaslamp i San Diego er et must! På restaurant i Seaport er tantene opptatt med andre ting enn å se mot kamera kan du forstå. Vakkert og VARMT!

Pirates of the Caribbean seilte forbi. Idyll.

Shopping er også et must!

Her er det masse å klipe i.

De var også med på Sunset market i Oceanside, et must om man bor i Oceanside.

Den magiske solnedgangen bak Oceanside pir. Bildet yter ikke rettferdighet, det er helt spesielt å se sola fosvinne ned i havet. Det er da man forstår hvor fort jorda går rundt, sola er ned på få minutter. Rart vi ikke går rundt som noen svimlinger hele gjengen..
Etter å ha forlatt tantene på LAX, fant vi ut at vi kanskje skulle bruke dagen på sightseeing. Uansett hvor mye man kjører rundt her, får man aldri sett alt. Det er så stort! Siden det var nydelig vær ville vi på oppfagelsesferd ved havet. Alltid spennende å kjøre etter hjertet, uten GPS og kart. Det er da man finner nye skatter. Litt sørvest for LAX fant vi Hermosa beach, en skikkelig surfeby hvor det var strand så langt øyet kunne se. Der spiste vi lunsj og deretter fulgte vi en liten vei langs kysten, over et lite fjell hvor hus lignet mer på slott, og forbi rike, rike kyststeder. Jeg tror det er det vakreste av alt jeg har sett av Californiakysten! Like etter kom vi til det som lignet mer et fattig strøk og fikk virkelig sett hvor kort vei det er i mellom rik og fattig..

Hermosa beach pir.

Strand, promenade og søte, små hus så langt øyet kan se.

En bitteliten, søt restaurantgate ved piren.


Takk for tantebesøk og fin hilsen i gjesteboka. Si til bestemor at vi har det bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar