mandag 23. april 2012

RODEO DRIVE BABY

Å bo 1,5 km unna strand og hav har for det meste fordeler, men også noen ulemper. Èn i alle fall. Noen ganger i løpet av sommerhalvåret legger det seg et tåkebelte langs hele kystlinjen i Sør-California. Det varierer hvor langt innover land tåka trekker seg, men siden leiligheten min ligger snaue 1,5 km fra havet, ligger det som oftest over oss. Det gjorde det på lørdag og da måtte vi igjen finne på'no kult lengre inn i landet. I håp om å se en stjerne eller to, monterte vi oss inn i bilen og satte kursen mot Los Angeles og Rodeo Drive.

Dere har vel hørt om Rodeo Drive? Den luksuriøse handlegata i Beverly Hills hvor stjernene, og Julia Roberts i Pretty Woman, kjøper sine million-dollar-diamanter og merkeklær. Versace, Prada, Louis Vuitton, Michael Kors, Tom Ford og Fendi er bare noen av butikkene man kan besøke der. Du vet det er for dyrt når det ikke henger prislapper på varene deres... Men det er morsomt å titte innom allikevel, det kan jo være en stjerne der inne! Selv om de helt sikkert hadde vært avslørt av paparazzier og blitzregn lenge før man kommer til butikken. Selve gata, menneskene, bilene, butikkene - absolutt alt oser av luksus!

Det første jeg la merke til, ha-ha, var de luksuriøse fotgjengerfeltene! Fra fortauet og ned på veien var det ikke så mye som 1mm fortauskant! Asfalten fra fortauene og over veien gikk i et. Det var som om jeg svevde over. Trenger dette å være luksus man kun finner på Rodeo Drive? Absolutt ikke! Men på et eller annet merkelig vis er dette noe de ikke klarer å få til andre steder (spesielt i Norge, der de helst ser at det er fortauskanter og brostein på flest mulige steder).



Dette var bare en av mange heftige biler vi så i løpet av dagen. Ligner på Batmans batmobile! Kunne tenkt meg å sett eieren.. Kanskje var det Batman. Bilparken i Beverly Hills er noe utenom det vanlige. Med andre ord, helt rå!

Bugatti.

En naken kvinnestatue er på sin plass da Beverly Hills også er Mekka for plastisk kirurgi.

Diamantskiltet det er obligatorisk å ta bilde ved.



På Rodeo Drive finner man for det meste klesbutikker, så vi gikk litt utenfor i søken etter mat. Deilig italiensk-gresk mat!

Ser dere hva dette er? Ja, det er en minibank, men ikke hvilken som helst. Dette er verdens første cupcake-minibank! Du setter inn visakortet, velger en cupcake, betaler, og den lille esken med muffins kommer skliende ut fra det lille hullet. Populært var det i alle fall. Lang kø både inn til selve butikken og til minibanken. Muffinsene var ikke de beste jeg har smakt, men noen har vært lure og funnet opp noe nytt, da blir det in.

EN VAKKER OG SOLFYLT DAG I LUKSURIØSE OMGIVELSER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar