søndag 25. september 2011

BE PERFECT - BE YOU

I går var vi på en fantastisk fundraiser og galla holdt av organisasjonen "The Be Perfect Foundation". Organisasjonen ble startet av Hal Hargrave Jr. like etter han brakk nakken i en bilulykke som syttenåring i 2007. Det er en organisasjon som samler inn penger for å hjelpe ryggmargskadde mennesker å betale treningstimene på Project Walk, og andre lignende treningssentre. Dette var den fjerde fundraiseren holdt av familien Hargrave og i løpet av de fire årene organisasjonen har eksistert, har de samlet inn i overkant av en million dollar, altså rundt 6 millioner kroner, for å hjelpe ryggmargskadde mennesker å få treningen de så sårt trenger. Man skulle tro det var en selvfølge at alle som ønsker å trene, må få trene og at forsikring e.l. dekker det, men slik er det ikke i USA, og heller ikke i Norge. Det er som Ted Dardzinski, PWs grunnlegger, sier på filmen: Alt handler om penger. De som har råd til å trene har muligheten til å bli bedre, mens de som ikke har råd... Ja.

Familien Hargrave gjør en fantastisk jobb med å hjelpe de som ikke er så heldige. Makan til samhold, engasjement og medmenneskelighet skal du lete lenge etter.




Gallaen var helt utrolig flott arrangert på en nydelig plass. Og med over tusen innbetalte gjester og flere hundre tusen dollar innsamlet, tror jeg godt kvelden kan kalles en suksess. På mange plan.


























Det var stappfullt av gallakledde mennesker.


























Min Margarita med en margarita selvfølgelig. Den råeste treneren ever.

Vi ble servert flotte kanapeer, og en nydelig treretters middag med vin til.

























Det ble holdt taler av Hal Hargrave Jr. og faren, og vist filmer om diverse mens en kunster hadde live maling på scenen. Utrolig kult.

Bildet var i tre deler og ble auksjonert bort til rundt 150.000 kroner til sammen.


























Koser meg stort!


























Hal Hargrave med meg og Marianne, og noen av PW-crewet som var der.






















Det ble en utrolig bra kveld med kul musikk som alle, store og små, til og med bestemor Hargrave, danset til lenge etter solens nedgang.
Mamma og PW-trener, Rodney.
Hadde mine tvil om kveldens musikk når jeg hørte bandnavnet, Smooth Touch, men det var faktisk knallbra.

Me and my mama på eventyr i California, The Golden State<3

Klarer nesten ikke å sette ord på hvor AMAZING denne gallaen var. Håper den vil bidra til at mange flere får muligheten til å trene på et treningssenter som PW. Har man en ryggmargsskade er ikke trening og bevegelse et valg, men en livsnødvendighet for både kropp og hjerne. Er det så vanskelig å forstå?

All ære til "The Hargraves"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar