søndag 6. november 2011

STEPS TO RECOVERY 2011

I går ble Project Walks årlige fundraiser holdt, som i år også var det nye PWs grand opening. Der var masse flotte mennesker, elektrisk stemning og et sted for håp og drømmer. Ikke bare håp og drømmer om å en gang gå, men håp å drømmer om å en gang få tilbake de tingene som gjør et liv til et liv. I alle fall noen av dem.

Project Walks leder, Tim.

PWs grunnlegger, Ted Dardzinski, i midten, og til venstre for Ted står hans første klient, Mike Thomas. Where it all started.

Det nye Project Walk er offisielt åpnet!


Client Milestone-tavla. Se nederst til venstre da!

Meg og Margarita, min trener gjennom fem år.

Mike Thomas holdt en liten tale om hva PW betyr for alle de menneskene som trener der. At bak den fysiske treningen ligger så mye mer. Noe han vet alt om.

Fundraiserens største happening hvert år er når ryggmargsskadde mennesker går, ja, går, på den røde løperen. Glemte en vesentlig ting; dette er mennesker som av leger har fått beskjed om at de har 3% sjanse for at de noen gang vil gå igjen, at de vil være heldige om de noen gang vil klare å puste på egen hånd, at de vil være heldig om de vil klare å kjøre en elektrisk rullestol i fremtiden, osv. Mike Thomas kastet krykkene på enden av løperen. Kul fyr.
Cecilie var en av dem som gikk på den røde løperen. Det beste jeg har sett hun har gjort hittil! Gratulerer så mye til Cecilie!

Project Walks FANTASTISKE team.

Et av bildene som ble auksjonert bort på Be Perfect-fundraiseren ble donert til PW.

En vellykket Steps to Recovery i år også. Det var min fjerde, så jeg ser selvfølgelig store fremskritt hos mange. Etterpå dro jeg, Britney, Cecilie og Marianne til Flying Pig pub og kjøkken i Oceanside for å feire dagen. Et veldig kult, lite sted med god mat à la gourmet. Og god vin.

Med Californias kveldssol i øynene.

Den flyvende gris, et morsomt navn. Populært sted i Oceanside.

Flatbread med diverse godsaker oppå. Et kjennemerke er at de veldig ofte bruker stekt egg på rettene. For eksempel hamburger med stekt egg på toppen.

(I know, I need a new camera)

SÅ, LA INGEN TA FRA DEG DINE HÅP OG DRØMMER FOR FREMTIDEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar