mandag 28. november 2011

SAN DIEGO WEEKEND

Ettersom torsdag var Thanksgiving og fredag var innklemt- og fridag (for å komme seg etter torsdagens matinntak), bestemte jeg og Britney oss for å ta en helga-tur til San Diego. Har vært i SD mange, mange ganger, men på dagstur går tiden så altfor fort. Vi lå på Hilton hotell midt i Gaslamp Quarter som er hjertet i San Diego. Det er et passe stort område som er innholdsrikt og levende. Alltid. Jeg synes San Diego er en vakker, ikke for stor og ikke for liten by (downtown i alle fall), som absolutt er verdt et besøk. Nå var det pyntet til jul, men med palmer, knallblå himmel og 25+ grader, var det egentlig ingenting som minnet om jul. Det er så rart! Men samtidig elsker jeg at det kan være sommer enkelte dager, selv om vi er langt ut i november. Det blir mange bilder, men er ikke det koselig da? Håper alle får lyst til å dra hit på ferie. Det er som å være i syden, bare bedre.
Utsikten fra hotellrommet.


En liten park ved Martin Luther King's road.

Fiskebåthavna.

Litt av det store hangarskipet U.S.S Midway som er en turistattraksjon i San Diegos havn. Der kan man sitte på dekk å spise.


Matros kysser farvel?

På Sammys Woodfired Pizza. Den beste pizza vi noen gang har spist.

Noen drinker må jo til.




Vi gikk til Little Italy, en halvtime fra Gaslamp. En liten og kjempekoselig bydel.


Det var bondens marked og masse mennesker i gatene.

Rosèvin, ost, brød og oliven i "Italias" deilige sommervær.
 
Gaslamp er full av små, søte bygninger i Mexicansk stil.



På Gaslamps kjøpesenter kunne man sitte på nissens fang foran et tre bygd opp av julestjerner.

Sunset.

Brua over til Coronado-øya.
 
Altitude bar and sky lounge på toppen av et Marriott-hotell.


Baren hadde en firepit.

Utsikten fra Altitude.

Frokost i sola. Kan det bli bedre?

Balboa Park ligger i byen, ikke langt unna Gaslamp. Her er det mange museum og restauranter. Siden det var sommertemperatur på søndag, ble det bare så vi gikk rundt å kikket på alle de vakre bygningene. Føltes som om vi var et helt annet sted enn USA, kanskje i en jungel.






Sorry, her kommer det igjen: I LOVE SAN DIEGO.


THANKSGIVING-TACOS

Gobble gobble, som kalkunen så fint sier på amerikansk. Forrige torsdag var det Thanksgiving, masse, masse snakk om mat og fri fra PW. Trodde egentlig ikke Thanksgiving var høytidelig, men det er det. Like høytidelig som jula på en måte. Vi feiret selve Thanksgivings-dagen med en skikkelig deilig, norsk taco-middag med Cecilie & Marianne her i nr.26. Selv om det er lots of mexicansk mat rundt omkring her, kan det ikke måle seg med skikkelig norsk taco. Grunnen til at det ble Thanksgiving-tacos i stede for kalkun, var at vi allerede hadde spist kalkun borte hos andre (og så tar det vel en hel evighet å lage). Begge gangene var vi invitert hjem hos folk fra PW som vi nesten ikke kjenner, sammen med andre kjente og ukjente. Vi spiste deilig kalkun, stuffing, søtpotet, tranebærsaus, skinkesteik, gresskarpai og andre deilige desserter. Skikkelige Thanksgiving-middager, akkurat som på TV og film! Disse menneskene vi såvidt kjenner inviterte oss hjem, lagde mat til oss, serverte vin, og stelte i stand veldig trivelige lag. Den amerikanske gjesftriheten lever fortsatt.

Sååå glade for at det ble nydelige, norske Thanksgiving-tacos.


tirsdag 22. november 2011

TRIPPEL-BURSDAG

I helga feiret vi tre bursdager til sammen. Meg på fredag, og PW-trener, Genny, og PW-klient, Dani, på lørdag. De feiret bursdag i lag ute (jada, det nærmer seg slutten av november her også) på Beachside grill & bar i Encinitas. Et veldig morsomt lag. Bildene sier litt.

Det blir ikke fart uten bart (eller fest uten skinnvest, jeg er tross alt trønder). Bartene var vel i utgangspunktet med fordi november er cancer awereness måned for menn, men utpå kvelden ble de ganske morsomme..

Trener Sachi.

Matt, eller Mario Bros, som trener på PW, og Yoshi som er trener på PW. Hele nintendo-gjengen samlet.

Brasilianske PW-klient, Hugo, sammen med Britney
 
Til høyre: et av bursdagsbarna, Genny.



Ha-ha, kule Marianne.

Cute, huh?


EN FLOTT HELG.

lørdag 19. november 2011

LEARNING TO WALK AGAIN




I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough
Where do I begin?


Vet egentlig ikke hva som ligger bak teksten i denne sangen, men jeg føler den er som skrevet for meg/alle på Project Walk. Musikk er en viktig del av alles liv tror jeg. Man har alltid sanger man forbinder med noe eller noen. En sang kan bety så mye, og bære på så mange minner. Denne er for meg Project Walk og det jeg driver med nå. Når jeg blir 70 år kan jeg sette den på, tenke tilbake og huske alt det gode, det vonde, rocke med gåstol (eller ikke gåstol), og mest av alt være glad for at jeg fikk muligheten jeg nå har.

fredag 18. november 2011

SKOGENS KONGE

NeineiNEI, en av skogens konger holdt på å havne i søpla! Den er reddet og henger nå med sin kompis. Fortsatt skogens prins, men den bør være glad den er i live.

18+-ÅRSDAG PÅ FLYING PIG

Vi ble ikke mange, men sannelig var det koselig!! Flying Pig er supertrivelig - intimt, gourmet, fine wines + fantastisk company. Kan ikke gå galt.
From left: Britney, meg, Margarita, Nelly, Marianne og Cecilie. Herlig gjeng.

Fikk bursdagsdessert. Og det var morsomt.

Herreguuud, fikk Z Gallerie-hjorten som jeg har siklet på i gave fra Cecilie og Marianne!! Thank you!!

Her har den majestetiske hjorten, skogens prins, funnet plassen sin i nr. 26. Som jeg hadde sett for meg - perfection! (Mangler bare flammer i peisen, om jeg bare kunne lært meg å skru den på...)

Denne hjorten lå i en pakke (fra noen andre enn meg selv) utenfor døra mi når jeg kom jeg fra PW i dag. Den var perfekt og fikk plass på veggen umiddelbart. Gjett om jeg ble glad! Thank you sister Anita & baby Noah<3  Den lille elgen som henger på hjorten (ha-ha, skogens konge henger på skogens prins, nedtur) fikk jeg også av Cecilie og Marianne.
Aaaaaaaaah, herlig aften. Noen har fått med seg at jeg liker hjorter i alle fall.

torsdag 17. november 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME

I dag fyller jeg 18+. Igjen. Dagen før dagen ga kroppen min meg den beste gaven jeg kunne fått i disse tider - 15 strake minutter på tredemølla, uten pause altså. En ny rekord. Målet for nå er å gå så langt og lenge som mulig for repetisjonen sin del, men det endelige målet er jo å flytte labbene helt på egen hånd. Da vil jeg helt sikkert ikke klare mer enn noen skritt i gangen. Til å begynne med. Men 15 minutter krever sterke føtter og utholdenhet, så den biten har definitivt blitt bedre. Kan komme langt på 15 minutter, hvis man ikke er på en tredemølle så klart. Og det jeg skrev om sist, å stå uten knestøtte, prøvde jeg i dag. Klarte bare å stå i noen minutter og med noen små knebøy (fy søren, så tungt!!), men as always, det er en start. Klarer man litt, klarer man mer. Etter hvert. Med andre ord, en flott bursdag i mine øyne.

Konsentrert og smånervøs. Putene mellom føttene hindrer at knærne stuper inn, de elsker hverandre og vil alltid være sammen. Fordi; musklene på innsiden av lårene er mye sterkere enn på utsiden, som hos de fleste.

50kg kropp kjentes pluitselig ut som et helt tonn. Selv om føttene er sterke når de går, er det ikke dermed sagt at de er det når de står. Når man går, slår man på av og på muskler i kort tid (det jeg gjør best) men når man står, må man stramme de samme musklene over lengre tid. Puh.

18+-årsdagen skal feires med mat, vin og PW-mennesker i morgen kveld.

ONE WORD: HAPPY.

mandag 14. november 2011

HOMEMADE

Er så lei av at smykker, ringer, armbånd og diverse, ligger sammenflettet i en kurv. Har også gullfiskminne, husker ikke alltid hva jeg har. Har vært på utkikk etter et smykketre for å henge smykkene mine på, men fant ikke et jeg likte. Så hvorfor ikke lage et selv, et litt mer personlig et, alt annet her er så IKEA-nytt. Gikk ikke ett år formgivning før jeg visste hva jeg ville bli når jeg ble stor for ingenting. Kjøpte en korktavle på IKEA, gullkroker på Wal Mart, og fikk Britney til å mekke litt. Enkelt å justere etter hvor mange, lange, og store smykker man har, pluss at man kan pynte med kort og bilder. Billig, personlig, enkelt, oversiktlig, og perfekt om man har gullfiskminne. Synes det ble en fin touch i mitt lille "walk in closet".

søndag 13. november 2011

FASHION ISLAND

I dag kjørte vi til Newport Beach, en times tid unna, for å sjekke ut et kjøpesenter vi ikke har vært på før (utrolig nok). Fashion Island ligger like ved havet og er like stort som en liten by. Butikker, fontener, restauranter, kafeer, mennesker og hunder i fleng. Det var et nydelig utendørs kjøpesenter hvor det virkelig gikk an å nyte søndagen, både ute og inne.



Her er alle hunder, store som små, med på shopping.


Tonje gjør noe hun kan.. Shopping er en av "hobbyene" jeg fortsatt kan drive med, så det så.

Juletre, bar bakke, blå himmel, palmer.. Noe skurrer.
Utsikt fra Fashion Island ut mot Stillehavet. Shopping og havutsikt - idyll for meg.
 
Her har de også et eget lite tog.

 
Middag på Cheesecake Factory. En tre-retters hvor den tredje retten, en deilig ostekake med friske jordbær, ble med hjem i mangel av mageplass der og da. Puh, det er hardt.

Spicy jambalaya pasta og riesling. MUMS!