søndag 14. august 2011

POOL PARTY

I går kjørte vi til Corona, en liten times kjøring fra Oceanside, for å være med på et årlig pool party holdt av PW-klient Eric. På PW var det åpen invitasjon og alle som hadde lyst, fikk komme. Alt vi visste var adressen og at vi skulle ta med egen drikke, eller som de sier her, BYOB - bring your own booze. Når vi ankom huset/villaen ble vi møtt med et skilt på døra som sa "come on in". Selv om jeg egentlig aldri har snakket med Eric, var det tydeligvis bare å stige på for alle og en hver. Vi gikk gjennom huset og kom ut til denne fantastiske hagen.


























Pappa Mark var grillsjef, entertainer, hjelper og alt mulig annet i løpet av dagen. Etter hagen og uteområdet å dømme, er det tydelig at de bruker mesteparten av tiden sin utendørs.



























På pool partyet var venner, slektninger, barn, PW-trenere og PW-klienter mange.

Mike, PW-trener, til venstre, pappa Mark, en PW-klient, og Eric til høyre.

Bassenget var for alle og her tar norske crazy-Ola, som trener på PW, en salto.
Paradis for barn (og egentlig alle andre).
Kom man seg ikke opp for å ta sklia på egen hånd var det inget problem. Venner, pappa Mark og PW-trenere var der for å løfte deg opp og sende deg ned.
Her tar norske Marianne sats. Hun er med Cecilie som trener på PW. Elsker at det er så mange nordmenn på PW!
Eric bader og kjører sklie.

Beerpong, eller ølpong, er den store drikkeleken i USA og det gikk med mange ølbokser der. Bak her sitter jeg og Cecilie, skal prøve å få til et bedre bilde av den norske gjengen senere.
Potetgullskålene var aldri tomme. Med tortillachipsen fikk du salsa, varm ostesaus og varm bønnestuing. Ikkeno' tull.
Det var mat og øl (selv om det sto BYOB) i fleng, og vi kunne forsyne oss av det vi måtte ønske. Pasta, pølse, steik, grønnsaker, potetsalat, frukt, kylling, vårruller, og masse andre godsaker sto på menyen.
Amerikanernes åpenhet og gjestfrihet er overveldende. At vi, uten å kjenne Eric og familien, fikk komme hjem til dem, spise og drikke så mye vi ville, bruke bassenget osv. er for oss så unikt. Før vi dro, gikk vi til pappa Mark og takket for oss og han sa at vi var hjertelig velkomne tilbake. Og forholdet mellom trener og klient er ikke bare trener og klient, men mer som vennskap. Trenerne på PW er fantastiske og hjelper til like mye på fritiden som når de er på jobb. Jeg har alltid fått inntrykk av at trenere og klienter ofte henger sammen på fritiden. Synes det er så flott!

En fantastisk dag med venner og kjente i Corona.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar