torsdag 19. januar 2012

NORWEGIAN CUISINE

Forrige lørdag var det duket for middag hjemme hos oss - norsk cuisine og noen glass vin. Det kan ikke bli bedre! Vi inviterte en gjeng i fra PW, og Britney sto over grytene i to dager. Vi lagde koldtbord med blant annet snitter med karbonade og erterstuing, egg og kaviar, eggerøre og røkt laks, og tortillaruller med røkt laks inni. I tillegg hadde vi litt mer unorske retter som mangosalat, og roastbeef, asparges og potetsalat på menyen. Det meste selvføølgelig hjemmelaget. Koldtbordet ble en heidundrende suksess, der den norske kaviaren gikk ned på høykant. Hos enkelte.

Fine middagsgjester.

Noemi, Jennifer og Eliana nyter maten på stua.

Team Brasil.


Vakre blomster fra en av gjestene.


En ting er sikkert, norsk mat faller i smak hos de fleste. Tror de likte leiligheten også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar