lørdag 7. januar 2012

NYTTÅRSAFTEN 2012

Nyttårsaften ble feiret sammen med masse hyggelige mennesker fra PW på flotte Sheraton Hotel i Carlsbad. Hotellet ligger like bak Legoland og det var meningen vi skulle se rakettoppskytingen derfra, men tjukk tåke gjorde det nesten umulig. Det var såvidt vi så det blinke i forskjellige farger. Det hadde egentlig ikke så mye å si, jeg var uansett mest spent på den fem-retters middagen som ventet. Neida, vi spiste ikke midt i natten, siden rakettoppskytingen var i Legoland startet den klokka 6 for barnas del, så det var masse tid for middag etterpå. Vi fikk et privat rom inne på restaurant Twenty/20 grill og vinbar på Sheraton, hvor vi ble servert deilige gourmet-retter med vin til. Med forskjellig godt i glasset ble det en morsom kveld, og selvølgelig med den tradisjonelle amerikanske nedtellingen til midtnatt.

Nei, det regner ikke (det gjør det jo nesten aldri her), men noen ganger er tåken fra Stillehavet så fuktig at den føles som duskregn. Den er også så tjukk at man ser nesten ingenting, i alle fall ikke raketter på himmelen!
 
Her er den fine gjengen vi har vært en del sammen med i det siste. Vår "PW-familie".

Meg og Janos, som har gjort seg klar til en deilig fem-retters middag.


Nyttårsfjær og hatter er på!

Noemi og Janece koser seg med godt i glasset. Elsker sånne levende bilder!


Jennifer og Trevor.

Hugo og Britney.

Noemi og meg med våre nyttårsroser som alle ladies fikk ved årsskiftet.

Såå, jeg vet det allerede er 7. januar, men 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 - Happy New Year!:)


1 kommentar:

  1. Så utrolig hærlig å sjå at entusiasmen, positiviteten og ikke minst fremgangen fortsatt e der! Stå på! Æ synes du e kjempeflink!! :)

    SvarSlett