tirsdag 23. november 2010

Fantastiske SeaWorld i San Diego:)

Jeg må holde ord og skrive om, og legge ut bilder fra turen til SeaWorld, San Diego. SeaWorld er en fantastisk park som byr på litt av hvert fra både over og under havoverflaten. Parken er nydelig laget og alt er så gjennomført. Det er en heldagsaktivitet (om ikke flere) å rekke å se alle showene og alle dyrene rundt omkring. De har en slags Tyholttårnlignende sak der, som ligner en stor heis med masse vinduer som går opp og snurrer rundt slik at man får sett hele San Diego og omegn. En berg- og dalbane med en stor vannsplash på slutten finnes også der. Og selvfølgelig, masse spiseplasser.

Delfiner må være de mest sjarmerende dyr på jord!


Disse er helt tamme og folk står rundt og klapper dem. Det virker faktisk som de liker oppmerksomheten:)
Delfinshowet var ganske mye skuespill og teater og passer kanskje litt mer for den yngre garde. Men det var allikevel kjempekoselig å se de flinke dyrene gjøre kunster.


Kule karer kan å slappe av!:)


Seler sover også bedre i noens "armkrok".


Denne karen skriker og skråler etter mat.
Flamingoer som ser så tropiske og elegante ut der de står å vakler på en fot.


Vi tok en tur til Arktis for å se de kule pingvinene...
...Og en meget avslappet isbjørn, eller "ice bear" som noen kan komme på å kalle dem.

Parkens høydepunkt er definitivt Shamushowet som er over the TOP fantastisk!! Det er helt utrolig hvordan disse enorme dyrene kan lære seg å vinke, hoppe salto, sprute på de som sitter i "The soak zone", riste på hodet når de ikke er enige i hva som blir sagt, gjøre kunster sammen, samt mange andre triks. De virker som noen utrolig intelligente dyr, noe de tydeligvis også er. Showet starter med å hylle USAs tropper, og da spiller de musikk samtidig som alle militære med sine familier reiser seg og blir vist på storskjerm. Jeg lurer alltid litt på hvorfor dette skjer i sammenheng med et spekkhoggershow, men de sier noe med at her på jorden må vi alle stå samlet som ÈN. De er jo størst på å hylle troppene sine der borte. Etter dette starter showet med musikk og topp underholdning som man blir veldig rørt av. Det er noe med de store, vakre, flinke spekkhoggerne som er så fint!:)


VAKKERT!

Er dere i San Diego er parken så absolutt verdt et besøk for både store og små!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar