fredag 5. november 2010

SIN CITY!

Plutselig har helgen og nesten hele denne uken gått ser jeg! Har en del å oppdatere, men når solen skinner og det er rundt 30 grader her i paradis, har jeg og laptopen pause fra hverandre:)

Las Vegas var CRAZY som vanlig, men spesielt crazy siden det var Halloween. Sin City indeed. Og som alltid var det mange rare dyr i ørkenen.. Dere vil forstå hva jeg mener.

Vi dro rett i fra PW på fredags formiddag, cruiste gjennom Nevadaørkenen og endte sannelig, etter ca. 300 miles (482 km) og fem timer, opp på hotell Excalibur i Vegas.

Straka vegen inn mot selve Las Vegas.. Haha, neida, dette er Lille-Las Vegas, en liten kasinoplass like før selve Vegas.
Etter en liten cowboystrekk på hotellrommet dro vi ut for å spise og sjekke ut livet på The Strip.
Valget falt på den skikkelig kule Hard Rock-restauranten på stripa, hvor de har eiendelene til en hel del kjendiser utstilt i glassmonter. De serverer ekte amerikansk mat og har deilige drinker. Her drikker jeg og Inga min favorittdrink, Fruitapalooza, mens vi rocker til en av de mange rockelåtene som spilles:)
The Strip var stappfull av kostymekledde folk, de fleste jentene halvnakne, som sto i kø for å komme inn på klubbene. Men Mr. Sheriff hadde allikevel alle ungdommene under kontroll. Her ser dere vår favoritt-kikke-på-folk-og-drikke-frozen-margarita-plass. Mange rare dyr her på Halloween. Funny funny.
Dette var en kul kar som hadde litt av et sexyshow for oss. Dette var et kjemperart dyr i ørkenen.. Hva gjør ikke folk for penger?
På lørdag dro vi på en liten sightseeing-runde på stripa og på de forskjellige hotellene (tar de bildene til slutt) før vi dro på rommet for å freshe oss opp før Nickelback-konserten på MGM Grand Garden. Det er en enorm arena med plass til bortimot 17000 mennesker og fullt var det! Som oppvarmingsband hadde de med seg Three Days Grace og Buckcherry. Vi valgte mat foran Buckcherry, men Three Days Grace va enorme! Nickelback begynte konserten med masse smell, fyrverkeri og flammer, og slik fortsatte det. Det var utrolig kult og Chad Kroeger er en fantastisk vokalist. Jeg og Inga har hørt mye på Nickelback og trodde det var soft rock, men det var så absolutt ikke slik de viste seg under konserten. Det var rocka og det var vilt! I tillegg var det den siste konserten på en to år lang turne og Nickelback hadde i alle fall forsikret seg om at alle skulle ha tinnitus innen konserten var over. Flott!:)
Når man er i Las Vegas er det som å være på mange av verdens hjørner og tidsepoker på en og samme tid. Man er i...
...Riddertiden på Excalibur...
 ...Roma på Julius Caesars tid på Caesars Palace...
...Italia på Bellagio (en av mine favoritter med fontenen vet dere)...
 ...New York på NY NY...

...Egypt på Luxor...
 ...Paris på hotellet ved samme navn...
 ...Og man er i fremtiden, rundt år 2550 vil jeg si, på det nyeste hotellet City Center som består av maaange deler og er som en by i byen Las Vegas. HEFTIG!

Her har bare de beste fått plass. Gucci, Prada, Fendi, Tom Ford and so on. Det var like rått på innsiden!
Ingvild traff denne karen på The Strip en vakker vinterdag, og falt pladask...
 ...Det gikk som det så ofte gjør i Vegas.Nydelig seremoni med Elvis som prest...
...Men han karen vil gjerne forbli anonym... Gratulerer!

Las Vegas er definitivt verdt et besøk!;)

Klør det i fingrene etter å kommentere må du lage deg en google-konto. Det gjør du her:

(Beklager min herlige norsk-engelsk, men jeg blir så fryktelig inspirert av amerikanske ord og uttrykk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar