torsdag 11. november 2010

Party på Sunset Market!



Torsdag er markedsdag. Masse folk, live musikk, MAT og masse annet rart. Like koselig hver gang, spesielt når Santa Ana-vinden er i luften:) I dag var det ekstra spesielt, på grensa til komisk. Det virket som det var de mindre heldiges (uteliggerne..) dag. Vi satte oss ned med vår nydelige crepes (med nutella, jordbær, banan, krem og vaniljekrem) ved et bord foran scenen hvor et superfantastisk garasjeband spilte. Vi havnet ved et bord uteliggere som ropte, plystret og sov litt, og kjente etter hvert at brennevinslukten lå tungt i luften. Men det var jo bare morsomt tenkte vi, de lagde jo liv! De fleste that is.
På dansegulvet sto noen få å danset. Vi fulgte med dem og fant fort ut at de tilhørte gruppa som satt ved siden av oss. Alle var vel 60+, men de rocket til rytmene så det holdt! De hadde vel tatt seg en "liten en" og hadde litt av et show. Underholdning på sitt beste.
Det var partyaften og de sluttet aldri å rocke. Hver gang bandet var ferdig med en sang var de på tur tilbake til bordet sitt, men de bråsnudde og var like fort tilbake på rockegulvet når en ny sang startet. Det tok spesielt av i pausen når I feel good av James Brown ble spilt. De var som en gjeng fjortenåringer på sin første fest. Vi lærte noen nye moves. Noen meget sexy.

Denne karen ropte Oceade mellom hver låt, antagelig i full tro om at han ropte Oceanside.

Man kunne ikke se at disse danseløvene var godt og vel passert 60.





































Og selvfølgelig, det måtte skje... Brit (also known as Britney) har blitt amerikansk! Hahaha, noe så komisk!





































Action på Sunset Market i aften. En fin avslutning på årets siste.





































Jeg ser nå at Oceanside har en tendens til å være harry, men jeg liker det;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar