mandag 4. juli 2011

4. JULI - INDEPENDENCE DAY

WOHOOO, i dag skal USAs uavhengighetsdag feires! Vi tar turen til downtown San Diego der Big Bay Boom arrangeres. Det blir sendt opp raketter fra alle sider av bukten, og siden hele San Diego er èn stor bukt, tror jeg det kan bli heftig. 850.000 mennesker er ventet å komme. Amerikanerne er veldig patriotiske og er store på å feire sitt og sine. Ettersom alt er større i USA, regner jeg med at også dette vil bli STORT. Gøy!

Og sannelig har vi været med oss også!
Må også legge med noen skrytebilder av hvor flink Brit har vært med å skru sammen IKEA-møbler. Man skulle ikke tro at en TV-benk består av tusen skruer og deler... Men det gjør den!

Skuffer til en Brimnes-seng.
Ellers er vi helt oppslukte av å følge med rettsaken til Casey Anthony som er tiltalt for drapet på sin 3 år gamle datter Caylee. Man får se hele rettsaken på TV og i dag, på "nasjonaldagen", faller dommen. Hun kan bli dømt til døden, men ingen vet egentlig hva som har skjedd! Det kan ha vært Casey som drepte datteren. Det kan ha vært faren til Casey. Caylee kan ha druknet og så blitt dumpet i skogen av Casey eller bestefaren. Ingen vet, allikevel kan Casey få dødsstraff. Selv om det er en fryktelig sak, er det veldig interessant å følge med. Rettsaken har holdt på i over en måned og vi har fulgt med helt siden vi kom hit. Vil Casey Anthony bli dømt til døden for noe hun kanskje ikke har gjort? LES.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar