mandag 11. juli 2011

ENJOYING OCEANSIDE

I går var nok en avslappet dag i Oceanside. Litt shopping og litt mye mat. Søndagene er helt ville i Oceanside på sommers tid, stappfullt på stranda og mye folk i gatene. Lovely<3

Vi var på Red Cup Yogurt som jeg skrev om tidligere. Her er en frozen yogurt med mango smoothie-smak (mmm) toppet med granola, litt frokostblanding med sjokoladesmak, små biter kakedeig (høres rart ut, men er veldig godt), og friske jordbær, mango og banan. Og en liten browniesbit på toppen som belønning etter alt det sunne. MMMMMMM.

Oceanside er i utgangspunktet ikke veldig ekslusivt, faktisk litt "harry" som jeg har skrevet før, men de siste årene har gjort Oceanside godt. Det har kommet nye, fine bygninger med flotte restauranter, blant annet en sushi-restaurant og en steak and seafood-restaurant. Jeg er dessverre ikke storfan av sushi, så middagen ble på 333 Pacific steak and seafood. Stilig plass, nydelig mat. Vi spiste på den mest eksklusive restauranten i Oceanside til rundt $30 per rett... 333 Pacific ligger på hjørnet rett ovenfor piren. Samtidig som man spiser deilig mat og drikker herlige cocktails kan man også nyte utsikten av Stillehavet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar